Na początku grudnia otworzyły się drzwi do Zimowego Ogrodu Moët & Chandon – przestrzeni stworzonej do celebracji i bycia razem w nadchodzącym, wyjątkowym okresie świąteczno-noworocznym. Jest to pierwszy szampański pop-up w Polsce – wyjątkowy koncept łączący różne funkcje i będący połączeniem baru, butiku oraz miejsca spotkań. Zimowy Ogród Moët & Chandon mieści się przy warszawskiej restauracji Flaming & Co. i będzie czynny do lutego 2018.
To wyjątkowe miejsce spotkań na mapie Warszawy jest dostępne na spotkania indywidualne oraz grupowe. W świątecznym butiku Moët można kupić różne warianty szampana w tym edycje limitowane, a w zimowym barze zamówić kieliszek perfekcyjnie schłodzonego szampana.
Kalendarz Zimowego Ogrodu obejmuje również wyjątkowe, cykliczne wydarzenia szampańskie:
- Czwartkowe degustacje
- Wieczór z wybitnym znawcą win i wieloletnim redaktorem magazynu Wino, Tomaszem Prange- Baczyńskim.
- Weekendowe brunche szampańskie
- Przedpołudnia z szampanem i najbardziej awangardowym food pairingiem w Warszawie.
- Niedzielne popołudnia filmowe
- Popołudnia filmowe z dobrym filmem, pizzą i szampanem w tle.
Z tej okazji powstało specjalne menu, które znajdziecie TUTAJ.